Menu

All season banden

bandenvelg.nl is dé banden- en velgenspecialist en daarmee een uitstekende partner o.a. voor uw all season banden. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en wij streven ernaar om u een zo goed mogelijke service te bieden, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Ruim assortiment all season banden bij Bandenvelg.nl

Bij Bandenvelg.nl vind u een ruim assortiment aan all season banden en kunnen dan ook alle merken all season banden leveren. Doordat wij scherpe afspraken maken met onze bandenleveranciers zijn wij in staat om u een mooie prijs te bieden voor al uw banden en loopt u bij de aanschaf van uw all season banden niet tegen absurd hoge kosten aan.

Wat zijn all season banden?

In feite is een all season band een combinatie van een winter- en een zomerband. Daar waar all season banden in de winter duidelijk beter presteren dan zomerbanden presteren ze in de winter duidelijk slechter dan winterbanden. De tekortkomingen van all season banden ten opzichte van winterbanden in de winter zit hem vooral in de tractie en zijdelingse grip in de sneeuw. Met all season banden is het raadzaam om je rijstijl aan te passen: pas je snelheid aan en houd meer afstand.

All season montagepartner

Banden en Wielen Centrum Limburg is onze montagepartner. De gediplomeerde monteurs staan voor u klaar en helpen u graag bij het verwisselen van uw zomer- of winterbanden.

Bekijk ons aanbod!

  • Montage bij deskundige partner
  • We staan graag voor u klaar voor advies
  • Gratis verzending