Maxxis banden

Bandenvelg.nl is dé banden- en velgenspecialist en daarmee een uitstekende partner o.a. voor uw Maxxis banden. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en wij streven ernaar om u een zo goed mogelijke service te bieden, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Maxxis Banden bij Bandenvelg.nl

Bij ons kunt u terecht voor een ruim assortiment aan Maxxis banden maar ook alle andere bekende merken kunnen wij leveren. Doordat wij scherpe afspraken maken met onze bandenleveranciers zijn wij in staat om u een mooie prijs te bieden voor al uw banden zodat u profiteert van een eerlijke prijs.

Over de banden van Maxxis

Enkele 10 tallen jaren ontwerpt de Taiwanese autobandenfabrikant Maxxis betrouwbare en scherp geprijsde autobanden voor de consumentenmarkt. In meer dan 170 landen voorziet Maxxis onze auto’s van kwaliteitsbanden. Maxxis voorziet onder andere de rallywagens tijdens Dakar van banden. Maxxis banden onderscheiden zich uiteindelijk door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Uw Maxxis banden laten monteren?

Banden en Wielen Centrum Limburg is onze montagepartner. De gediplomeerde monteurs staan voor u klaar en helpen u graag bij het verwisselen van uw Maxiss zomer- of winterbanden.

Bekijk ons aanbod!

Zoek banden
Zoek lichtmetalen velgen
Zoek stalen velgen
  • Montage bij deskundige partner
  • We staan graag voor u klaar voor advies
  • Gratis verzending