Sportvelgen

Bent u op zoek naar sportvelgen? Neemt u dan eens een kijkje in onze webshop en bekijk ons aanbod sportvelgen. Bandenvelg.nl is een jong en dynamisch bedrijf en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met onze topservice zijn wij de dé partner voor al uw sportvelgen.

Ruim assortiment sportvelgen bij Bandenvelg.nl

Bij bandenvelg.nl vindt u een ruim assortiment sportvelgen van diversen merken: AEZ, American Racing, Anzio, ASA, ATS, BBS, BE Wheels, Bellini, Beyern, Breyton, Brock, Buran, Carmani, CVR, CMS, Dezent, Dotz, Enzo, Coventry, Evolution, Fondmetal, GMP, LF, Inter-action, JZ-Wheels, , TSW en nog veel meer.

Wat zijn sportvelgen?

Sportvelgen is in feite slechts een andere term voor Lichtmetalen velgen. Sportvelgen zijn over algemeen lichter dan stalen velgen en voeren de warmte beter af die ontstaan door de banden en het remmen. Deze betere warmteafvoer komt de levensduur van bijvoorbeeld de banden, het remsysteem en de wiellagers ten goede. Daarnaast zorgen sportvelgen voor meer balans, en dus meer rijcomfort dan stalen velgen, aangezien een sportvelgen stijver zijn.

Sportvelgen montagepartner

Om uw Sportvelgen te laten monteren kunt u terecht bij onze montagepartner waar gediplomeerd personeel klaar staat om u te helpen. Als montagepartner hebben wij gekozen voor Banden en Wielen Centrum Limburg BV.

Bekijk ons aanbod!

Zoek banden
Zoek lichtmetalen velgen
Zoek stalen velgen
  • Montage bij deskundige partner
  • We staan graag voor u klaar voor advies
  • Gratis verzending