Menu

Zomerbanden

Op zoek naar zomerbanden? Bekijk dan ons aanbod zomerbanden! Bandenvelg.nl is een jong en dynamisch bedrijf. Wij hebben service en kwaliteit hoog in ons vaandel staan en zijn dan ook een prima partner voor al uw zomerbanden.

Ruim assortiment zomerbanden bij Bandenvelg.nl

Bij Bandenvelg.nl vind u een ruim assortiment aan zomerbanden en kunnen alle merken zomerbanden leveren. Doordat wij scherpe afspraken maken met onze bandenleveranciers zijn wij in staat om u een mooie prijs te bieden voor al uw banden en loopt u bij de aanschaf van zomerbanden niet tegen absurd hoge kosten aan.

Waarom zomerbanden?

In de winter rijden veel mensen op winterbanden omdat deze band speciaal is gemaakt op meer veiligheid te bieden tijdens winterse weersomstandigheden. Voor zomerbanden geldt hetzelfde. Deze zijn speciaal uitgerust voor warme dagen. Zodra de temperatuur boven de 7 graden ligt is het al aan te raden om gebruik te maken van zomerbanden aangezien deze dan al zorgen voor meer grip en een betere wegligging.

Zomerbanden montagepartner

Bandenvelg.nl heeft voor Banden en Wielen Centrum Limburg gekozen als montagepartner. Hier kunt u door gediplomeerde monteurs uw winter- of zomerbanden laten verwisselen. Ook voor het uitlijnen van uw auto kunt u hier terecht.

Bekijk ons aanbod!

  • Montage bij deskundige partner
  • We staan graag voor u klaar voor advies
  • Gratis verzending