Menu

All weather banden

Op zoek naar all weather banden? Bekijk dan ons aanbod all weather banden! Bandenvelg.nl is een jong en dynamisch bedrijf. Wij hebben service en kwaliteit hoog in ons vaandel staan en zijn dan ook een prima partner voor al uw all weather banden.

Ruim assortiment all weather banden bij Bandenvelg.nl

All weather banden zijn er in verschillende soorten, maten en prijzen. Aangezien all weather banden in de winter niet zo goed presteren als winterbanden en in de zomer niet dezelfde prestatie leveren als zomerbanden, is het belangrijk om goede kwaliteit all weather banden aan te schaffen. Dankzij goede afspraken met de bandenfabrikanten zijn bij Bandenvelg.nl alle all weather banden zo scherp mogelijk geprijsd.

Wat zijn all weather banden?

In feite is een all weather band een combinatie van een winter- en een zomerband. Daar waar all weather banden in de winter duidelijk beter presteren dan zomerbanden presteren ze in de winter duidelijk slechter dan winterbanden. De tekortkomingen van all weather banden ten opzichte van winterbanden in de winter zit hem vooral in de tractie en zijdelingse grip in de sneeuw. Met all weather banden is het raadzaam om je rijstijl aan te passen: pas je snelheid aan en houd meer afstand.

All weather montagepartner

Bandenvelg.nl heeft voor Banden en Wielen Centrum Limburg gekozen als montagepartner. Hier kunt u door gediplomeerde monteurs uw winter- of zomerbanden laten verwisselen. Ook voor het uitlijnen van uw auto kunt u hier terecht.

Bekijk ons aanbod!

  • Montage bij deskundige partner
  • We staan graag voor u klaar voor advies
  • Gratis verzending